Afișez toate cele 5 rezultate

Dulap Set 210*35*187cm

5.490 MDL
Negru/Stejar Inchis
Alb/Stejar inchis
Grafit+Stejar inchis
+4
Alb
Negru
Gri
Stejar deschis

Cu rafturile noastre de la SMARTEX, poți organiza și îmbunătăți eficiența spațiului de depozitare. Oferim o gamă variată de rafturi, disponibile în diferite dimensiuni, forme și stiluri, pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor tale.
Fie că ai nevoie de rafturi pentru bucătărie, dormitor sau birou, produsele noastre sunt proiectate pentru a oferi o soluție practică și estetică. Cu o gamă largă de culori și finisaje, rafturile noastre pot fi personalizate pentru a se integra perfect în orice decor.
La SMARTEX, calitatea și durabilitatea sunt prioritare, astfel că produsele noastre sunt fabricate din materiale rezistente și de înaltă calitate. De la rafturi din lemn masiv până la rafturi din metal, oferim o varietate de opțiuni pentru a-ți satisface nevoile.
Alege unul dintre rafturile noastre și bucură-te de un spațiu de depozitare organizat și estetic. Cu produsele noastre, vei putea transforma orice încăpere într-un loc în care te simți acasă și în care totul este la locul lui.